Aanmelden schepen die moeten laden of lossen bij BTT

U meldt zich, max. 2 uur van te voren voordat u bij onze terminal arriveert aan middels Uniforme Aanmelding Barges op http://www.uab-online.eu. Om te kunnen aanmelden moet u een geregistreerd gebruiker zijn van UAB. Registreren als nieuwe gebruiker doet u op http://uab-online.eu. Dit hoeft u overigens maar eenmalig te doen. Als u eenmaal geregistreerd bent kunt u direct inloggen als gebruiker van UAB en u aanmelden bij BTT. Uw inlog gegevens en password van UAB dienen tevens als uw inlognaam voor de website van Botlek Tank Terminal. Voor meer informatie over het elektronisch aanmelden kunt u gaan naar: http://www.uab-online.nl.

Nominatie Status   

Een schip wat zich aanmeldt via UAB moet op de aangegeven ETA tijd daadwerkelijk laad / los gereed aan de BTT jetty kunnen zijn. Dit wordt dan tevens uw aanmeldtijd. De laad/los informatie kunt u inzien BTT arrival site.

Door het insturen van het UAB aanmeldformulier geeft u aan laad/los gereed te zijn. Tevens verplicht u zich middels het invullen van de ETA tijd op het aanmeld formulier, om binnen 2 uur na telefonisch of schriftelijke afroep van BTT, fysiek aan de aangewezen laad-los steiger te kunnen zijn. Het niet voldoen hieraan leidt tot het annuleren van uw aanmelding.

Jetty planning  

Zodra de loadingmaster uw UAB aanmelding met ingevulde ETA tijd ontvangt, wordt uw schip ingepland. Deze planning is inclusief  een inschatting van de tijd dat het schip moet wachten voordat het behandeld wordt kan worden ingezien op de BTT arrival site. Uw UAB meldtijd wordt tevens weer gegeven. De op deze website ter beschikking gestelde nominatie gegevens en jetty planning wachttijden zijn vrijblijvend en indicatief. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.  Copyright 2022 BTT NL